Уважаемые господа,

Он-лайн регистрация на рейсы М9 404 и М9 408
ВРЕМЕННО НЕДОСТУПНА



Продолжить
Назад
Для зв'язку з оператором Контактного центру
будь ласка скористайтеся послугою
зворотній зв’язок

Політика захисту особових даних

Купуючи квиток на інтернет-сайті, в офісах продажів Авіакомпанії АТ «Мотор Січ» або її уповноважених агентів, Ви надаєте авіакомпанії свої персональні дані і погоджуєтеся з викладеними нижче умовами їх використання.

Персональні дані, надані Вами Авіакомпанії АТ «Мотор Січ», будуть використовуватися тільки за прямим призначенням.

Інформаційний ресурс Авіакомпанії надійно захищений і не призначений для відкритого використання третіми особами. Ваші персональні дані не будуть передаватися третім особам за винятком випадків, коли така передача необхідна для здійснення процедур, пов'язаних з вашім авіаперевезенням, і забезпечення норм встановлених законодавством і цією політикою.

Ваші персональні дані, такі як відомості про ім'я, прізвище, паспортні дані, банківські та інші реквізити будуть передаватися організаціям-партнерам Авіакомпанії з метою бронювання і оформлення авіаквитків, здійснення платежів з платіжних банківських карт виключно в порядку, передбаченому відповідними нормами.

В випадках, передбачених законодавством, Персональна інформація може бути передана в правоохоронні органи відповідно з їх законними, обгрунтовано мотивованими запитами.

Використання Вашої адреси електронної пошти для здійснення інформаційних розсилок можливо тільки в разі, коли Ви з власної ініціативи замовили таку розсилку на інтернет-сайті авіакомпанії.

Авіакомпанією АТ «Мотор Січ» вжито всіх необхідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого доступу, необумовленої передачі персональних даних третім особам або нецільового використання вашої персональної інформації.

Відповідно до Вашого запиту Авіакомпанією АТ «Мотор Січ» будуть надані відомості про зберігання і використання Ваших персональних даних Авіакомпанією і її партнерами відповідно до вимог чинного Законодавства України.

Згідно ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про місцезнаходження бази даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її володільця чи розпорядника;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться в базі персональних даних;
3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
4) отримувати не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються в базі;
5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні повноважень, передбачених законом;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними, або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органи місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.